fredag 9 januari 2009

Mys fredag på Ystads akut

Planen var god middag efterrätt och sedan let´s dance å popcorn. Det blev inte riktigt som vi hade tänk det.

Vi har en orbire track (eller hur det nu stavas). Casper har testat den lite har varit jätte duktig fast i dag lyckades han klämma sin stor så riktigt ordentligt fråga mig inte hur, på mindre än ett år har han lyckats med att bryta nyckelbenet genom att trilla på plan mark, bryta stortån (den andra) genom att trotsa våra råd att att använda dator stolen som karusell, de gör han inte mera han tränar nog inte mera i häller kanske han börjar att lyssna nu på mamma å pappa.

Han är nog en sån personlighet som MÅSTE testa allt själv bara för att se om det stämmer.
" Är det sant, bränner man sig om man lägger handen här??? JAPP"

Det är min son det.

Hur gick det nu med tån, inget brutet "bara" mjuk skador. Å en son som inte kan gå. Vilken lördag det kommer att bli, får gå till den billiga video toppen (grannen) å se om hon har ngt nytt för honom att se.

Vem vet kanske börjar han att lyssna någon gång eller så fortsätter han att testa själv. Hoppas att han inte skadar sig alldeless för mycket bara.

Nu till Mysfredagen den tillbringades på akuten för att sedan övergå till MC-donalds ja barnen blev iallfall nöjda me det där fanns nämligen Svamp Bob balonger hurra hurra.

Så till plan B, Tuva skulle somna på vägen hem resten av familjen skulle äta popcorn och mysa till LD men men Casper somnade å Tuva mös hos pappa till LD

Som det kan gå, hoppas Casper gillar Körslagt för det blir det i morgon tillsammans med Popcorn för det har jag lovat honom

Ha en bra helg för det ska ja ha.

pappa kommer på söndag vi ska försöka oss på bilbane byggnad.

Anna

Inga kommentarer: