onsdag 4 februari 2009

Skolångest å snart gräsänkling

Ja då kommer narturligt tankarna upp om skola till Casper till hösten. Han som är ett litet känsligt barn med många funderingar å tankar kring saker. Vill bara gå på samma skola som den yngre versionen av grannen även hans bästa kompis som hanhar kännt sedan han var ca 2 månader hur man nu kan känna någon när man är så liten.


Fast ALLA hans kompisar på dagis ska gå någon annan stans typ i samma ort som han liltösen ska då gå på annan ort på en Friskola som Sjöbo kommun så fint nämnet på sin hemsida.

Titta lite på den klart att det låter bra men hur bra är det egentligan att allid träffa samma människor att alltid bara vara med henne? Alla kompisarna på hans dagis vill bara gå med honom å vara med honommen just nu är hanlite deppig å bara vill vara hemma fast när han är hemma så vill han bara leka.

Hans mentor på dagis nu ska sluta å börja på den skola där hansla gå och går man in och tittar på de olika klasserna Öst å Väst så ser det helt olika ut, Öst det helt klart ut att passa honom best med utedagar mera uppdelade klasser med 12 barn i samma grupp osv, ska prata med hans mentor på dagis i morgon och se vad hon tycker om saker å ting hon är jo specialpedagog å kan säkert en hel del å ser förhoppningsvis det jag oxå ser i Casper så kan vi se vad hon föreslår å tänker.

Niklas ska åka upp till kylan å Norge i morogn bitti han stannar där tills på söndag ska bli trist för mig men kul kul för honom å träffa Johan å Agnes, de kommer ned om 2 veckor det ska bli mysigt att få träffa dem det var längesedan.

Nu ska jag surfa lite till för att sedan lägga mig å natta lite

Anna

Inga kommentarer: