tisdag 19 maj 2009

vak

det gick bra i skolan , Tuva hade glömt en napp där, på toa den åkte i soporna, de hon inte vet har hon inte ont av.

Efterskolan åkte jag hem för att äta lite å sen direkt till vaket tänke att det var väl ingen fara, men när jag satt och läste så utropade han plötsligt -jag dör!!! (tänkte ja de r jo det som är meningen men inte nu tack, inte på mitt pass). Det som var lite obehagligt var att man såg livet försvinna i ansiktet samtidigt som han sa det läpparna blev vita och ansiket grått. usch!!!!

men sen kom en bekant och det var precis som om livet kom tillbaka, så roligt att se hur man kan känna igen och glädjas av en godvän och dens närhet. Sen vet man inte om det var sista rycket el inte det får man se hur det blir.

Nu är jag jätte trött har läst igenom alla de sidor som de ville i skolan men tror inte att jag kommer i håg dem somnade nog mitt i ett IT-projekt, ska ha en grupp diskussion i morgon som en grupp tenta, sedan avslutats allt med lunch på pildamms parken med skolan å skolan betalar ska bli mysigt hoppas att vädret blir bra.

sov gott

Anna

2 kommentarer:

mia sa...

jag dör! av skratt!

Anna sa...

ja han får väl hålla sig, kan bara inte dö på det sättet han skulle jo var pigg men nä!!!!!! han kom på andra tankar hrmhrm