måndag 16 mars 2009

chokad å glad Casper

att han vaknade i sin säng och inte har kommit in till oss på natten å det behövde jag att ha en hel natt sömn utan att bli störd av barn, som man njöt å så utvildad man känne sig nu.

Sitter nu och försöker att få ihop mina rapporter har skrivit en färdig och på börjat den andre av tre. Den första låter som en reklam för VC här i sjöbo ungefär så här: " välj VC i sjöbo till vårdvalet 2009 vi har naturskön miljö runt om kring oss som främjar sinnet, ligger närbelaget i centrum om du har tur en dag kan du besåda ett rådjur eller två från fönstret i väntrummet bla bla bla"

Annat blir det om akuten dålig ergonomi och arbetsmiljön ja de har ett fönster men de måste de har nedrullat för att det vätter mot väntrummet in till akuten och om väntan blir för lång kommer de å knackar å smäller i de. Folk är inte riktigt kloka bara för att de ser två eller tre personer sitta ned så MÅSTE det betyda att de inte har ngt att göra om det så är läkaresekreterare eller student eller rent av två ssk som avlöser varandra och ger en liten rapport så får de en utskällning och inte visar de ngn hänsyn de du tänk på den arbertsmiljön.

Tänk så mkt roligar det är att skriva ner det här än att sitta i en rappor å skriva ner det, mkt konstigt.

Nä jag får väl fortsätta

tack å hej leverpastej

Inga kommentarer: