tisdag 16 juni 2009

hur kommer det bli sen??

nu är klockan 00.52 svensk tid, mannen är ute på vift med arbetskompisarna, klart att han får det men det är så jobbigt att inte veta när han kommer hem, någon gång under natten, och självklart som alltid så slutar sms funktionen att fungera när sprit halten i kroppen ökar. Bara vetenskapen om att han är på G hem gör att man kan somna, då undrar ja hur kommer det att bli när barnen är ute å dräller på nätterna kommer man att bli en sån jobbig mamma som sitter i stora rummet och räknar sekunderna som de är försenade eller kommer man kunna somna gott och lita på att de faktikst väcker en när de behagar vingla in??

Somnade givetvis i soffan innan i dag ( kväll) och det kan jo givetvis vara en bidragande orsak till att man inte kan sova nu men det brukar det inte vara men men så är det, provade husmors knepet med banan som tanterna brukar köra med på jobb men det leder nog bara till att toan kallar i morgon bitti.

Ifs det är nog det bästa sättet att få upp mig på att vara nödig när klockan ringer för då kan man inte gå till säng igen å har man kommit upp så är man uppe så är det bara.

NU får man försöka att blunda å somna för väntan blir bara längre när man är vaken tiden går faktiskt lite snabbare i sovande tillstånd, fast tänk om niklas sms funktion ( att han tittar på telefonen ) helt plötsligt börjar att fungera å han skickar är på väg hem gumman natti

drömma kan man alltid,

Anna

Inga kommentarer: