måndag 29 juni 2009

bröllopsresa i text.....

haft en underbar helg, med mkt mat å god mat å mat på alla olika tidet.

Vädret var toppen inga vågor på havet, hytten var underbart fin och vi njöt till max, visste att barnen hade det bra och hittade nya fina vägar att promenera genom Oslo o forskade av oss =).

Fredagen började med att vi gick till loungen och drack vin å åt grönsaker å dippa, sen buffé oh så mätt man blir man glömmer det för varje gång, mera vin i loungen och lite drinkar i baren, natti natti vid 01 tiden, gick upp i ottan för att av njuta en frukost buffé som är jätte god sedan gick vi å nannade lite till innan vi anlände till Oslo en prommenad på 1½ timma satt fint och vi såg en parad frälsningsarmén stod det, när vi pratade med Johan så sa han att det skulle vara en pride parad, men sååå fel kan vi inte se och vad jag vet sen andra pride parader så går det inte i kostymer å hatt, inte le å och gå i takt, men men allt kan hända ( NOT)

Vi kom tillbaka till båtan i gen vid 13 tiden och satta oss i loungen (ute) drack lite rödvin och spelade kort tills hon var 16.30 då var det duch å göra oss snyggare inför våran 4 rätters middag. mums vad det var gott, en liten kaffe/ te i loungen för att gå till baren för de absolut godaste pinja coladas jag har drukigt MUMS fillibabba.

Kan jo bara säga att man har varit lite seg i dag på jobb, efter 2 dagars vin drickande å somna sen å vakna tidigt ( drack fre å lördag) så är man lite trött i kroppen.

Min man å barn med deras faster å mannen syster då dvs är på g upp till man farbror, rät så trist att man inte kan följa med , men någon måste jo dra in pengar. hehehe då få rjag nog jobba dubbelt hela veckan om det ska vara så.

tack å hej leverpastej

Anna

Inga kommentarer: